Over BIJ STEPHAN

Auberge Eeckaerde

Persoonlijke geschiedenis

Het horecaleven is voor eigenaar Stephan Vroomen vanaf zijn geboorte gewoon. Samen met zijn broer Laurens groeide Stephan op in het cateringbedrijf La Casserole dat werd opgezet door zijn ouders. Met veel respect kijkt Stephan terug op zijn jeugd en vooral op het harde werk wat zijn ouders altijd hebben verricht. Zelf begon Stephan als afwashulp, groeide daarna door in de bediening en nam de totale planning van het bedrijf voor zijn rekening. Stephan heeft samen met zijn vader Het Ketelhuis verbouwd en opgestart als feestlocatie. Om daar een bloeiende en bruisende onderneming van te maken op landgoed de Grote Beek in Eindhoven.

In de voetsporen

Dat zowel Stephan als Laurens de horeca zouden veroveren lijkt dus niets raars. De broers namen La Casserole van hun vader over om er een hele nieuwe, frisse wind te laten waaien. Geheel vernieuwd, compleet gemoderniseerd en volledig toekomstbestendig maakten zij samen La Casserole nog succesvoller. Uiteindelijk kiest Stephan zijn eigen weg en gaat voor het kleinschaligere en persoonlijkere in het organiseren van evenementen en bijeenkomsten in Auberge Eeckaerde. Bij Stephan ziet het levenslicht, met als doel om de gasten volledig te ontzorgen in het organiseren van bruiloften, verjaardagen, zakelijk diners, personeelsborrels, vergaderingen of condoleances. Met een maximale groepsgrootte van 150 personen kan BIJ STEPHAN haar gasten altijd persoonlijkheid bieden in Auberge Eeckaerde met de kwaliteit die daarbij hoort.

De verbouwing van Auberge Eeckaerde

Het ondernemersbloed waar Stephan mee is geboren, kwam heel goed van pas bij het uitwerken van zijn ondernemersplan en de aanpak van de locatie. De verbouwing van Auberge Eeckaerde is Stephan zonder twijfel aangegaan. Met een duidelijke visie en overtuigende missie toverde Stephan Auberge Eeckaerde om tot een historische locatie met een moderne uitstraling.

Auberge Eeckaerde; het resultaat
De locatie biedt u alles om uw gasten met een gerust hart te ontvangen. Een prachtig pand centraal gelegen in Eindhoven met eigen parkeergelegenheid. Met een compleet nieuwe inrichting en indeling van de Auberge, stapt u binnen in een moderne setting. Perfecte afwerking en voorzien van alles wat nodig is voor een bijeenkomst om te herinneren. Met een hypermoderne keuken, diverse ruimtes voor het ontvangen van gasten, een gezellige bar, praktische garderobe en ruime toiletgelegenheid ontbreekt het u en uw gasten aan niets. De opkamer en de open haard geven een extra dimensie aan het huiselijke gevoel. Ook het buitenterrein van Auberge Eeckaerde is aangepakt tijdens de verbouwing. Een werelds groen terras dat mooi aansluit bij het binnen gedeelte en helemaal past bij het rijks monumentaal pand dat de Auberge is. Gedeeltelijk overkapt en vooral heel veel groen. U kunt zowel reserveringen maken voor binnen of buiten, de keuze is aan u.

Lees meer over de locatie

BIJ STEPHAN en Auberge Eeckaerde

BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde staat voor een mooie locatie, volledige ontzorging voor uw bijeenkomst, begeleiding van het complete traject, de beste catering, vakmanschap, professionaliteit en niet in de minste plaats gemoedelijkheid. Door de kleinschalige opzet van de locatie is Auberge Eeckaerde uitermate geschikt voor gezelschappen tot 150 personen. Op deze manier ontvangt u alle aandacht en toewijding die u en uw gasten verdienen.

Door de bewuste keuze om Auberge Eeckaerde intiem te houden, wordt overal aan gedacht en is er alle tijd om persoonlijkheid in uw bijeenkomst te stoppen. Vooraf wordt alles met u besproken en uitgemeten, zodat u zorgeloos uw gasten kunt uitnodigen. Wij hanteren een flexibele werkwijze, gaan voor individueel maatwerk en denken met u mee. We geven u de keuze en u heeft toegang tot ons vakmanschap.

Het team van BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde

Naast eigenaar Stephan, bestaat het vaste team uit een bedrijfsleider, die verantwoordelijk is voor het uitwerken en verzorgen van uw bijeenkomst. De kok maakt met liefde alle diners, barbecues, snacks, hapjes en andere bijgerechten voor u en uw gasten tijdens uw bijeenkomst. De bediening bestaat uit vaste parttime medewerkers waarvan ieders hart in de horeca ligt. Zij zorgen ervoor dat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst in de watten worden gelegd met de beste catering en zorg voor ieder individu. Het hele team geniet gezamenlijk van een verse maaltijd uit eigen keuken, vooraf aan uw bijeenkomst. Zo behoudt iedereen de juiste betrokkenheid en het komt de onderlinge sfeer ten goede. De nauwe samenwerking met La Casserole zorgt voor de perfect verzorgde culinaire catering bij Auberge Eeckaerde, met A-kwaliteit producten en hoogstaande service.

Zowel het pand als de locatie en het bevlogen team maken van Auberge Eeckaerde dé plek om uw bijeenkomst te organiseren. Knus, gemoedelijk, geheel naar uw wens en barstend van de professionaliteit. U verstuurt de uitnodiging, wij doen de rest. Samen met u maken we van uw bijeenkomst een onvergetelijk samenzijn.

Dit kan allemaal BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde

 • Bruiloft (met ceremonie)
 • Verjaardag
 • Condoleance (incl. dienst)
 • Zakelijk diner
 • Personeelsborrel
 • Personeelsfeest
 • Vergadering
 • Congres
 • Babyshower
 • Gender reveal party
 • 21 diner
 • Communie

Volledig verzorgde bijeenkomsten

Gezelschap tot 150 personen

Fijne sfeer op een idyllische locatie

Een omgetoverd groen terras

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen kenbaar te maken

Kom kennismaken en verbaas u over de mogelijkheden BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Contact