Feestlocatie Auberge Eeckaerde

Auberge Eeckaerde

Huiselijk met oog voor detail

Een statig pand met een rijke historie verdient vakmanschap en eer. Daarom is de combinatie Auberge Eeckaerde en BIJ STEPHAN zo perfect. BIJ STEPHAN is uw bijeenkomst in goede handen, wij lezen de sfeer die nodig is en proeven uw wensen. Dit gieten we in een bruiloft, verjaardag, zakelijk diner, personeelsborrel, vergadering, of condoleance alsof u zich in een huiskamer bevindt, compleet met open haard en opkamer.
Het vakmanschap van BIJ STEPHAN merkt u direct bij het eerste contact. Alles draait om persoonlijke benadering, uw wensen staan voorop. Door de flexibiliteit en het geven van het juiste advies, stellen wij het perfecte team op om het u en uw gasten aan niets te laten ontbreken.

Familie Vroomen in Auberge Eeckaerde

De ouders van Stephan Vroomen werden in 1986 eigenaar van de herberg en veranderde de naam in het tegenwoordige ‘Auberge Eeckaerde’. Auberge is het Franse woord voor herberg, wat weer mooi aansluit bij de prachtige Franse rieten kap die op het pand ligt.
Met een langlopende geschiedenis heeft de familie Vroomen haar roots in de catering met de missie om haar gasten en klanten zo volledig mogelijk te bedienen. De allerbeste kwaliteit van eten en drinken, de hoogste vorm van gastvrijheid en een volledig aanbod om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde

De huidige uitbater is dus Stephan Vroomen met zijn bedrijf BIJ STEPHAN en hij maakt van Auberge Eeckaerde dé locatie om bijeenkomsten te organiseren. Een grondige verbouwing met behoud van het authentieke exterieur, geeft deze locatie nieuw elan met een knus karakter. Zo werd de oorspronkelijke kelder weer in ere hersteld, de opkamer in een nieuw jasje gestoken, de garderobe verder uitgebreid, de toiletten gemoderniseerd, de eetzaal nieuw leven ingeblazen met behoud van de open haard en de keuken volledig naar de huidige maatstaven opgebouwd. Het gehele pand is voorzien van isolatie en er wordt geen gebruik meer gemaakt van gas. Alle toelaatbare verduurzaming is toegepast, modernisering binnen de richtlijnen. Alles zonder afbreuk te doen aan de karakteristiek van het gebouw, maar wel helemaal klaar voor de toekomst.

De geschiedenis van Auberge Eeckaerde

De historie van Auberge Eeckaerde is heel typerend voor de organisatie achter en het ontstaan van BIJ STEPHAN. Het pand is volgens schatting gebouwd in de periode 1685 – 1750. De geschiedenis reikt ver en is zo volledig mogelijk vastgelegd in een rapport. Zowel de eerdere eigenaren van het pand, als de veranderingen in en om het gebouw staan beschreven. Authenticiteit ten top, dit komt het nostalgische karakter van Auberge Eeckaerde zeker ten goede. Statig, sterk en chic. Een pand met allure.

Sinds 1969 draagt de locatie de naam ‘Herbergh Eeckaerde’, dankzij de familie Van Diessen-Vermeulen. Bekend van de Bijenkorf op de Markt in Eindhoven, brachten zij de originele horecafunctie terug in het pand met het uitbaten van een café-restaurant.

De mogelijkheden in Auberge Eeckaerde

Het is voor het team van BIJ STEPHAN een eer om te mogen werken in dit rijksmonument en om de gasten te behagen in deze idyllische sfeer. Of het nu gaat om een ingetogen condoleance of juist een om het leven te vieren. Een diner met familie en vrienden of met zakelijke partners. Een bruiloft waar de liefde centraal staat of een verjaardag die nooit vergeten mag worden. Een congres met bedrijfsdoeleinden of een informele vergadering. Een babyshower, een gender reveal party, een 21 diner of een communie. BIJ STEPHAN is met Auberge Eeckaerde het juiste adres om uw bijeenkomst te organiseren. Horeca gedreven, professioneel, betrokken en persoonlijk. We denken met u mee en hanteren een flexibele werkinstelling. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend en een persoonlijke benadering een gewoonte. Neem contact met ons op voor het doornemen van uw wensen en ons advies aan u.

Dit kan allemaal BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde

 • Bruiloft (met ceremonie)
 • Verjaardag
 • Condoleance (incl. dienst)
 • Zakelijk diner
 • Personeelsborrel
 • Personeelsfeest
 • Vergadering
 • Congres
 • Babyshower
 • Gender reveal party
 • 21 diner
 • Communie

Volledig verzorgde bijeenkomsten

Gezelschap tot 150 personen

Fijne sfeer op een idyllische locatie

Een omgetoverd groen terras

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen kenbaar te maken

Kom kennismaken en verbaas u over de mogelijkheden BIJ STEPHAN in Auberge Eeckaerde. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Contact