Lunch & Diner

Een culinaire lunch of diner in een sfeervolle setting

Een goedverzorgde lunch of diner maakt elke bijeenkomst compleet. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een intiem diner of een feestelijke maaltijd met vrienden en familie, bij Auberge Eeckaerde geniet u van hoogwaardige gerechten in een ontspannen en huiselijke sfeer.

Auberge Eeckaerde biedt een combinatie van een historische setting en moderne gastvrijheid.

Wij bieden diverse arrangementen, van lichte lunches tot uitgebreide diners, waarbij we gebruikmaken van verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Lunches

Voor een zakelijke of informele lunch bieden wij diverse opties, van vers belegde broodjes tot luxe lunchbuffetten.

Een voorbeeld van hoe een lunch bij Auberge Eeckaerde eruit kan zien

We ontvangen uw gasten met koffie, cappuccino, verse thee en (mini) gebak van onze patissier. Vervolgens gaat u lekker genieten van een heerlijke lunch met vers belegde broodjes zoals Brie met rucola, walnoot en honing, Parmaham met veldsla en truffel crème, Zalm met veldsla, kappertjes en mosterd-dille dressing en Burratina met tomaat, veldsla en pestodressing.

Uiteraard is het mogelijk om de lunch uit te breiden met verse salade van het seizoen, Griekse yoghurt met rood fruit, verse worstenbroodjes, huisgemaakte soep of pastei met kalfsragout.

Diners

Bij Auberge Eeckaerde kunt u kiezen uit verschillende dinerconcepten. Van een uitgeserveerd drie- of vier gangen diner, een shared dining ervaring tot een walking dinner.

Een diner kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Voorgerechten zoals tonijntartaar met limoencrème, carpaccio met truffel en parmezaan of burratini met tomaat en basilicum.
  • Hoofdgerechten zoals gegrilde Flat Iron steak met portsaus, zachtgegaarde kalfsentrecote of gebakken zalm met mediterrane kruiden.
  • Bijgerechten zoals quinoa met gegrilde groenten, couscoussalade met feta en munt, of aardappelgratin met rozemarijn.
  • Desserts zoals een klassieke cheesecake met rood fruit, een mousse van pure chocolade of een frisse lemon merengue.

 

Bij een uitgeserveerd diner maken uw gasten vooraf een keuze. Bij een shared dinner presenteren wij alle gerechten op borden, schaaltjes en houten plateau’s op tafel. Een uitgeserveerd diner kan eventueel nog uitgebreid worden met een heerlijk tussengerecht

Walking dinners:

Het voordeel van een walking dinner is dat wij langskomen met 8 gangen aan kleinere voorgerechtjes, een soepje, hoofd- en nagerechtjs. Het maakt niet uit of u nu gaat zitten, staan of aan het rondlopen bent, wij komen u altijd weer tegen.

Voorbeelden van gerechten uit onze walking dinners zijn:

  • Koude voorgerechtjes (2 p.p.): Paté de Campagne met ui chutney, cornichons, kruidensalade en brioche of krab met passievrucht, zoetzure sjalot, limoen crème en mango tuille.
  • Soepjes (1 p.p.): Tom Kha Kai soep met taugé en bosui of currysoep met gamba, taugé.
  • Warme hoofdgerechtjes (2 p.p.): Gegrilde Flat Iron steak met portsaus, aromatic polenta en groene asperge of gegratineerde coquille met witte wijn.
  • Bijgerechtje (1 p.p.): Verse frites of aardappel wedges met truffelmayonaise en parmezaan.
  • Kleine nagerechtjes (2 p.p.): Chocolade moelleux of witte chocolade panna cotta met blauwe bes.

Plan uw lunch of diner bij Auberge Eeckaerde

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een lunch of diner in Eindhoven? Bij Auberge Eeckaerde verzorgen wij een culinaire ervaring die past bij uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en plan een bezoek aan onze locatie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?